skip to Main Content

За нас

Професионалните градинари от „Зелен двор“ се грижат за интериорни и екстериорни градини, като умело комбинираме традиционния стил със съвременните тенденции в озеленяването. Нашата мисия е с внимание към детайла да създаваме и да се грижим за вашия по-красив и хармоничен зелен кът за отдих.

Предлагаме цялостна висококачествена абонаментна или еднократна поддръжка за частни дворове и градини. Грижим се също така и за вътрешна растителност във вашият дом или офис.

Машини и инструменти

Машини и инструменти

Използваме съвременни професионални машини и инструменти от най-висок клас. За да гарантираме високото ниво на поддръжките ни, се грижим машините ни да са винаги редовно сервизирани и поддържани.

Растителност, семена, торове, препарати

Растителност, семена, торове, препарати

Подбираме най-добрите продукти от доказани европейски производители. Торовете и препаратите, с които работим, са с изпитано качество и щадят максимално природата.

Нашите партньори

За да ви осигурим услуги с първокласно качество, ние от екипа на „Зелен двор“ работим с най-добрите производители и вносители на растителност, поливни системи, съдове за засаждане, торове и препарати.

Back To Top